Europa i Svijet
Hrvatska
Regija
Veteranke i veterani - Zadar vas zove!!!

Veteranke i veterani - Zadar vas zove!!!

Autor: Basketball.hr

Tvrtka S-event organizira V. Košarkaški Masters veterana koji će se održati od 22. do 24.03.2019. godine u Zadru.

Tvrtka S-event organizira V. Košarkaški Masters veterana koji će se održati od 22. do 24.03.2019. godine u Zadru. Prema doadašnjim iskustvima veteranki i veterana koji nastupaju po turnirima diljem Svijeta u pitanju je ponajbolji veteranski turnir u organizacijskom i natjecateljskom smislu. Zadar ima baš sve što je potrebno za takvo što. Grad košarke, grad na moru, grad u kojemu turistička sezona gotovo ne prestaje, fantastične smještajne kapacitete i dvoranu koja pruža mogućnost igranja pet utakmica istovremeno (glavna i četiri male dvorane). 

Tvrtka S-event već se dokazala u organizaciji velikih i vrhunskih košarkaških događaja, od Zadar Basketball Tournamenta (najboljeg pripremnog euroligaškog turnira čije je šesto izdanje u pripremi), preko Svjetske FIMBA lige veteranki i veterana i po mnogima najbolje Završnice Kupa Krešimira Ćosića održane 2016. godine na dva dana rasprodanom Višnjiku.


Utakmice će se na V. Košarkaškom Mastersu veterana igrati 4x8 minuta (bez passarele) po FIBA pravilima. 

Kotizacija iznosi 250 eura po ekipi. U privitku možete naći sve informacije vezane za smještaj tijekom 5. izdanja košarkaškog mastersa veterana. Za prijave ekipa, rezervacijski obrazac za hotelski smještaj i ostale informacije kontaktirajte e-mail: t.tabak@s-event.hr / info@s-event.hr

U prijavi navesti:

- ime ekipe

- kategoriju

- kontakt osobu i telefon

Zadnji rok za prijavu ekipa 15.2.2019.

Rok za uplatu kotizacije je 1.3.2019.

ZADAR MASTERS SMJEŠTAJ.pdf