Time-out
VIDEO: Baklje, pjesme i čestitka Glena Davisa… Pogledajte doček Zadra nakon pobjede nad Partizanom

VIDEO: Baklje, pjesme i čestitka Glena Davisa… Pogledajte doček Zadra nakon pobjede nad Partizanom

Autor: Paulo Sarić

Od tuge do euforije potrebno je samo 40 minuta…

Ni snažno jugo koje je cijeli dan puhalo u Donatovom gradu ni malo kašnjenje autobusa s igračima nije spriječilo više od stotinu navijača KK Zadar koji su sinoć pred dvoranom „Krešimir Ćosić“ dočekali svoje idole. Pobjeda nad Partizanom u Beogradu ne događa se svaki dan, dapače prekjučerašnji je trijumf bio prvi nakon 14 godina, pa su brojni zaljubljenici u zadarski klub gotovo sat i pol čekali svoje miljenike kako bi im zahvalili za trenutke sreće.


Uz pjesmu i baklje dočekali su svoje umorne heroje koji su satima putovali autoputom „Bratstva i jedinstva“ i „Dalmatinom“ kako bi ih podržali pred nadolazeće izazove.

A oni dolaze već u ponedjeljak kada Zadrani u HT Premijer ligi gostuju kod velikog rivala Cibone u četvrtom kolu domaćeg prvenstva. Stoga je poruka 'Vukovima' bila očekivana, kao i neizostavna pjesma o naslovu prvaka države. Uz ovakvu podršku snovi su možda malo bliže…

FOTO: Instagram screenshot

Dodajmo ovome da se čestitkama košarkašima Zadra priključio i nesuđeni igrač dalmatinskog abaligaša Glen Davis koji je na Instagramu poslao poruku podrške svojim donedavnim suigračima.