Europa i Svijet
VIDEO: Bojan i Bogdan zbunili Amerikance

VIDEO: Bojan i Bogdan zbunili Amerikance

Autor: Teo Cilar

Amerikancima čudno kako Bogdanovići nisu u rodu.

Iako nisu ni prvi ni zadnji košarkaši na planeti sa istim prezimenom, ne dolaze čak niti iz istih država, američki novinari i navijači čude se kako Bojan i Bogdan nisu u rodu. 

Iako su ih već i prije nego je Bogdan stigao u NBA, često mijenjali, sinoć je ta zbunjenost dosegla vrhunac kada su na utakmici Inidiana Pacersa i Sacramento Kingsa na suprotnim stranama terena stajala dva Bogdanovića. Bojan je u prvom međusobnom susretu bio uspješniji, a ubacio je 17 poenauz četiri asistencije i tri skoka dok se Bogdan zaustavio na 7 poena, dva skoka i dva asista. Pobjedu je odnijela Bojanova Indiana rezultatom 101:83. 


Nakon utakmice Bojan je dao izjavu novinarima i objasnio kako nisu u rodu te kako im ovo nije prvi međusobni susret i da su ih imali već nekoliko u Europi.


U emisiji Kings on NBCS je legendarni bivši igrač Kingsa Doug Christie odgovarao na pitalicu Bogdan or Bojan, a kako je prošao možete vidjeti ispod u videu.

Bogdan or Bojan?

Let's see if 
@TheDougChristie knows the right Bogdanovic! pic.twitter.com/N6YSudxRn6

— Kings on NBCS (@NBCSKings) October 31, 2017 ">

Nadamo se kako je prvi međusobni susret ova dva vrhunska igrača konačno razjasnio neke stvari američkoj javnosti te da će im od sada na dalje pokazivati dovoljno poštovanja  pa da ih ne mijenjaju ili se ne čude kako nisu u rodu iako imaju isto prezime.