Hrvatska
Regija
VIDEO Cibona dočekuje Krku: Kako zaustaviti Stipčevića koji igra 'košarku života'?

VIDEO Cibona dočekuje Krku: Kako zaustaviti Stipčevića koji igra 'košarku života'?

Autor: Branko Tabak Photo: Mega Basket/Ivica Veselinov

Utakmicu najavljuju Vladimir Jovanović i Antonio Vranković

Košarkaši Cibone u ponedjeljak će od 18 sati u sklopu 7. kola AdmiralBet ABA lige igrati protiv ekipe Krke. Utakmica se igra u Draženom domu pred publikom, ali uz nove mjere. 

Ovako utakmicu najavljuje trener Cibone Vladimir Jovanović

- Sigurno da je ekipa Krke kvalitetan protivnik. Utakmica koja traži maksimalnu pripremu, koncentraciju i energiju. Oni su i u prošlom kolu pokazali individualnu i momčadsku kvalitetu, ističu se tu iskusni Stipčević i Lapornik. Opasni su i neki stranci koje su doveli i to se vidi po ovogodišnjim rezultatima i igri Krke. Mi igramo na svom terenu i imamo ambicije no njih možemo ispuniti samo dobro igrom i pametnom košarkom, tako ćemo izaći i iz ove serije malo lošijih rezultata.

Utakmicu iz svog kuta najavio je i Antonio Vranković

- Ovo je dosta bitna utakmica za nas. Svakako da priželjkujemo pobjedu nakon serije malo lošijih rezultata. Ekipa Krke je svakako kvalitetna momčad i neće biti lako, pokriveni su na svim pozicijama. Mi imamo dobar tjedan rada iza nas, plan igra je isto dobar i sada se nadam da ćemo to ispoštovati uz energičnost i trud te da ćemo pred našim navijačima se vratiti na pravi put

Rok Stipčević je apostrofiran kao jedan od ključnih igrača Krke. Iskusni Hrvat ove sezone jednostavno briljira. U posljednjoj utakmici slovenskog nacionalnog prvenstva u pobjedi njegove momčadi protiv Ilirije 90-80 postigao je 33 poena uz 5 asistencija i 2 skoka. Svakako najupečatljiviji trenutak susreta bio je njegov šut za tri poena u završnici prvog poluvremena.