Hrvatska
VIDEO: Davor Konjević sa zvukom sirene srušio Zabok

VIDEO: Davor Konjević sa zvukom sirene srušio Zabok

Autor: Teo Cilar

Šok i nevjerica u Zaboku.

Košarkaši Škrljeva šokirali su Zabok pred domaćim navijačima, točnije u Šoku ih je ostavio Davor Konjević koji je u posljednjem napadu pogodio za pobjedu 65:66.

Zabok-Škrljevo 65:66 (17:18, 18:18, 19:13, 11:17)

Kompletna statistika utakmice

Zabok je u posljednju dionicu ušao s pet poena prednosti, ali vrlo brzo se Škrljevo vratilo u egal pa smo u samoj završnici gledali pravu dramu. Kod vodstva Škrljeva 63:64, Petar Marić uzima loptu i ide na ulaz gdje je fauliran. Lopta je ušla u koš i suci prvo sude prekršaj i ne priznavaju koš, ali nakon konzultacija mijenjaju odluku i priznaju koš za 65:64, a Marić ima i dodatno bacanje koje promašuje pa bi ga se moglo okarakterizirati i kao jednog od tragičara. Škrljevo je krenulo u posljednji napad, novo pojačanje David Ušić promašuje zicer, a u napadu skače Konjević i loptu poravnava u koš. Zabok je samo mogao sa svoje polovice uputiti šut koji nije išao niti blizu koša. 

Završnicu utakmice možete vidjeti na ovom LINKU.

Najbolji u redovima Škrljeva bio je Josip Barnjak s 16 poena i četiri skoka. Siniša Štemberger ubacio je 14 uz četiri asistencije. Nitko drugi osim njih dvoje nije bio dvoznamenkast, a junak pobjede Konjević ubacio je 9 poena uz pet skokova i tri asista. Kod Zaboka je Marić ubacio 18 uz četiri skoka, a Antonio Vlaić 15 uz devet skokova. spomenimo i Bornu Kapustu koji je ubacio 11 uz osam asistencija i četiri skoka.