Time-out
VIDEO: Dončić odglumio faul u napadu nakon "posteriziranja" pa priznao da je "flopao"

VIDEO: Dončić odglumio faul u napadu nakon "posteriziranja" pa priznao da je "flopao"

Autor: Teo Cilar

Andrew Wiggins "posterizirao" Luku Dončića.

Golden State Warriorsi došli su sinoć do vodstva 3-0 u seriji protiv Dallas Mavericksa u finalu zapadne konferencije. Ono što je obilježilo utakmicu je strašno zakucavanje krila Warriorsa Andrewa Wigginsa preko slovenskog Wunderkinda Luke Dončića

Wiggins je ušao u reket, snažno je skočio, a na putu mu se našao Dončić koji je hrabro krenuo zaustaviti krilo Warriorsa. Nije bio uspješan i Wiggins je silovito zakucao preko Dončića i tako ga stavio, kako to u Americi vole reći, na poster. Ipak u prvi trenutak se činilo kako će koš biti poništen jer je Wigginsu suđen faul u napadu pošto je podigao ruku i stavio je na Dončićeva prsa. Slovenac je odglumio i uhvatio se za usta aludirajući na to da je dobio laktom u usta. Trener Warriorsa Steve Kerr zatražio je "challenge" koji je bio uspješan, a faul u napadu je očekivano poništen, a koš Wigginsu priznat. 

Kasnije na konferenciji za novinare, Luka je priznao kako je odglumio faul u napadu i tako priznao Wigginsu njegov poster. Video zakucavanja možete vidjeti OVDJE.