Europa i Svijet
Hrvatska
VIDEO: Frustrirani Šaras nema odgovor za Žužin Neptunas

VIDEO: Frustrirani Šaras nema odgovor za Žužin Neptunas

Autor: Branko Tabak

U zadnjih 17 godina nitko u Litvi nije pobijedio Žalgirisa tri puta u jednoj sezoni. Do večeras!

Neptunas, u čijem stručnom stožeru kao pomoći trener radi i hrvatski stručnjak Jurica Žuža, je prva momčad u zadnjih 17 godina koja je pobijedila Žalgirisa u litvanskoj ligi tri puta u jednoj sezoni. Ovoga puta bilo je 81-71.

Šarunas Jasikevičius je grmio na svoje igrače, tijekom time outa bacio je ploču za crtanje akcija ljutito na pod i udaljio se od ekipe.

Nema sumnje da je Žalgiris, kao i uvijek, glavni favorit za naslov prvaka, ali ako na tom putu naleti na Neptunasa, morat će se dobro potruditi ne bi li obranila naslov.

Foto; Neptunas

Jurica Žuža, noći i jutra i puno svog vremena provodio skautirajući protivnike. Žalgiris mu je. očito, omiljena 'mušterija'. I ogroman motiv.

U srijedu 6. ožujka Neptunas igra prvu utakmicu osmine finala FIBA-ine Lige prvaka protiv hapoel Jerusalema. Utakmicu možete pratiti na Arena Sport 2 od 18 sati.

Za ovaj susret ostalo je u prodaji još samo 300 ulaznica. Posve je jasno da će i one u ponedjeljak ujutro 'planuti' i da će Neptunas u četiri dana imari dva puta rasprodanu dvoranu. 

Zemlja košarke!

U međuvremenu krenule su zafrancije na internetu.