Europa i Svijet
VIDEO: Hezonja i Bender odigrali solidno, a jedino ih šut za tri poena ne sluša

VIDEO: Hezonja i Bender odigrali solidno, a jedino ih šut za tri poena ne sluša

Autor: Teo Cilar

Ukupan šut naših košarkaša za tri poena bio je 1/10.

Orlando Magic i Phoenix Sunsi su doživjeli nove poraze. Orlando je po tko zna koji puta ispustio lijepu prednost u posljednjoj četvrtini, a sinoć je to bilo protiv najbolje momčadi istoka. Phoenix je upisao uvjerljiv domaći poraz od Detroit Pistonsa.

Prvo poluvrijeme utakmice između Toronta i domaćeg Orlanda bilo je vrlo izjednačeno i na odmor se otišlo minimalnim vodstvom Raptorsa 52:51. Orlando je odigrao odličan treći period dobivši ga s 25:16 pa su u posljednju dionicu ušli s vodstvom od osam poena prednosti. Kada dodamo da su Raptorsi bili bez DeMar DeRozana, bila je to lijepa prednost za Magic. No kao i mnogo puta u ovoj sezoni, Orlando je sve prosuo u posljednjoj dionici. Toronto je na krilima Kyle Lowrya dobio posljednju dionicu s 25:10 i na kraju slavio s 93:86. Lowry je ubacio 25 poena uz 8 asistencija i 5 skokova. Shelvin Mack najbolji kod Orlanda s 17 poena i 4 asistencije dok je naš Hezonja igrao 18 minuta, a za to je vrijeme ubacio 8 poena uz 4 skoka te po jednu blokadu i osvojenu loptu. Šutirao je iz igre 4/12, od toga tricu 0/2.


Phoenix se na domaćem terenu dobro držao protiv Detroita samo u prvom poluvremenu kada su bili na minus šest. Pistonsi u drugom dijelu utakmice puno bolji za na kraju uvjerljivu pobjedu 115:88. Blake Griffin je predvodio goste s 25 poena, 10 asistencija i 9 skokova dok je kod Sunsa najbolji bio Alex Len s 19 poena i 12 skokova. Bender je počeo u petorci, igrao je 30 minuta, a za to je vrijeme ubacio 9 poena uz 6 skokova, 3 asistencije i dvije blokade. Šut iz igre bio mu je 4/13 od čega je za tri poena gađao 1/8.