Time-out
VIDEO: James Harden u "elementu" za vrijeme druge utakmice protiv Jazzera

VIDEO: James Harden u "elementu" za vrijeme druge utakmice protiv Jazzera

Autor: Teo Cilar

Udario mobitel navijača, simulirao, pridružio se protivničkoj ekipi prilikom dogovora...

Utah Jazz nastavlja mučiti favorite u doigravanju. Nakon što su izbacili Oklahomu, sinoć su u drugom susretu polufinala zapadne konferencije iznenadili Houston Rocketse s 116:108 i poravnali u seriji na 1-1 i tako preuzeli prednost domaćeg terena. James Harden opet je bio najbolji strijelac utakmice s 32 poena, 11 asistencija i 6 skokova, ali uz to bio je vrlo aktivan i u drugim stvarima.

Nakon što mu se navijač Utah-e prilikom izlaska s terena nakon prvog poluvremena unio u facu i dobacivao mu nešto, a prilikom povratka uoči drugog poluvremena mu dobacio da je najgori "flopper" u NBA ligi, Harden mu je rukom udario mobitel.


U trećoj je četvrtini potvrdio riječi navijača Jazza i pokazao svoje umijeće "floppinga" kao i Jae Crowder na drugoj strani.


Nakon što su u posljednjoj četvrtini zaostajali 10 poena razlike, trener Jazzera okupio je svoje igrače u krug na terenu, a prema njima je krenuo Harden kojeg je zagrlio i prihvatio najbolji igrač Jazzera sinoć Joe Ingles. Ingles je ubacio 27 poena, a tricu je šutirao 7/9 dok mu je Harden morao stisnuti ruku i priznati poraz. 

Hello yes dont mind me please continue pic.twitter.com/91DRfJOViC

— Rob Perez (@World_Wide_Wob) 3. svibnja 2018. ">