Time-out
Video: Kako je Mario Kasun "posterizirao" Kevina Garnetta

Video: Kako je Mario Kasun "posterizirao" Kevina Garnetta

Autor: Teo Cilar

Video koji je nestao s Youtubea, sada je opet dostupan!

Video zakucavanja našeg Marija Kasuna preko NBA legende Kevina Garnetta nestao je s Youtubea i već ga duže vrijeme nije bilo moguće pronaći nigdje. Legenda kaže da je maknut s tog medija na zahtjev samog Garnetta.

Kako Mario kod kuće u svojoj kolekciji ima taj video, obećao ga nam je poslati što je uradio danas, a između ostalog možete ga vidjeti na njegovim Instagram i Facebook profilima. Mi smo ga samo za vas vratili na Youtube, a da priča o tome kako je Garnett zatražio da se makne s te mreže, nisu samo tračevi, potvrdio nam je Kas.

- Tu informaciju dobio sam od kolege koji radi na NBA TV, da je Garnett tražio da se video ukloni, što su i učinili. 

O samom Garnettu nema lijepo mišljenje, nije to zato jer je tražio da se video makne, nego zbog onoga što je doživio protiv njega na terenu i smatra ga najpokvarenijim igračem protiv kojega je igrao.

Nakon uspješne košarkaške karijere, Mario je jednako tako uspješan, a prema njegovim riječima još uspješniji u poduzetničkim vodama. Bavi se građevinom, kupuje nekretnine, zatim ih renovira i podigne im vrijednost te prodaje dalje. Trenutno radi na projektu jednog studentskog doma, a javio nam se iz svog doma u Španjolskoj gdje je vrlo teška situacija zbog Korona virusa pa živi na relaciji kuća-dućan kao i mnogi od nas, a s prijateljima se čuje i zabavlja preko video poziva. 

I za kraj ono najbitnije, video "posteriziranja" Kevina Garnetta!