Europa i Svijet
VIDEO: Kakva jaja voli Antetokounmpo?

VIDEO: Kakva jaja voli Antetokounmpo?

Autor: Teo Cilar

Silovito zakucavanje Hezonje poslije kojeg je zakoračao preko Antetokounmpa, naljutilo grčkog košarkaša.

Jednu od najboljih akcija prošle večeri u NBA ligi imao je Mario Hezonja u utakmici u kojoj su njegovi Knicksi nakon produžetka slavili protiv Milwaukee Bucksa 136:134. 

Hezonja je ukrao jednu loptu i sjurio se u kontru gdje se riješio Krisa Middletona, a iza leđa mu je dolazio Giannis Antetokounmpo u nadi da će ga blokirati. Nije uspio, Hezonja je silovito zakucao i to pod prekršajem koji Grku nije sviran. Antetokounmpo je završio na podu, a Mario je nakon zakucavanja stao preko njega. 


Hezonji koji je utakmicu započeo u petorci ovo su bili jedini poeni na utakmici u 12 odigranih minuta. Puno više niti nije mogao kada je na koš uputio svega dvije lopte, a uhvatio je i dva skoka, dva je puta sistirao te imao jedu osvojenu loptu. Razlog manje minutaže nego inače je i odlična utakmica Kevina Knoxa koji ga je mijenjao s klupe. Rookie je nakon nekoliko lošijih utakmica i kritika konačno pokazao za što je sve sposoban pa je bio jedan od junaka pobjede. Zabio je 26 poena uz po 4 skoka i asista dok je Emmanuel Mudiay bio najbolji igrač Knicksa s 28 poena i 7 asistencija. Dodajmo kako su se Knicksi tri puta vraćali u utakmicu nakon dvocifrenog minusa, a u drugom su poluvremenu stigli u egal nakon minus 14, Bucksi su opet pobjegli na 17 poena razlike, ali ni to im nije bilo dovoljno sinoć.

Antetokounmpo je nakon utakmice zaprijetio Hezonji i poručio mu dok sljedeći puta to napravi, dobit će udarac u jaja. Sarkastičan ili ne, procjenite sami. Očito misli kako je njemu dozvoljeno divljačko deranje i unošenje u facu protivnicima nakon zakucavanja ili udaranje ramenom Hezonjinog suigrača, ali ne i drugima protiv njega. Kakva jaja voli, tvrdo ili meko kuhana, nije nam poznato. Hezonja je ovim potezom dokazao da ima itekako tvrda.