Hrvatska
Regija
VIDEO: KK Zadar se vraća u 21 stoljeće! Kreću 'video-štorije' s parketa, ali i – izvan njega

VIDEO: KK Zadar se vraća u 21 stoljeće! Kreću 'video-štorije' s parketa, ali i – izvan njega

Autor: Paulo Sarić

Dogovorena je i suradnja s novih tehničkim partnerom.

Nakon nekoliko godina zanemarivanja jedne od osnovnih marketinških djelatnosti profesionalnog sportskog kolektiva, KK Zadar ulazi u 21. stoljeće. Od nadolazeće sezone starta, odnosno bolje rečeno vraća se KK Zadar TV. Koncept klupske televizije originalno je zaživio davne 2012. godine, no nakon samo dvije sezone biva ugašen, što ujedno označava i početak promotivnog mraka u dalmatinskom abaligašu.

Prve najave o povratku klupske televizije stigle su nekoliko dana prije početka Kupa „Krešimir Ćosić“, da bi se tijekom ljetnih mjeseci finalizirali svi detalji te bi u narednim tjednima čitava priča trebala biti spremna za (novi) početak.

Projekt KK Zadar TV-a u planu je već neko vrijeme i iznimno nam je drago što je došao trenutak da ga možemo i predstaviti. Uskoro ćemo krenuti s emitiranjem na svim platformama koje klub koristi i na tome se intenzivno radi – potvrdio je direktor marketinga i odnosa s javnošću zadarskog kluba Ivan Ištuk, dodavši – ideja je našim navijačima približiti igrače koje prate i gledaju na terenu i prikazati ih na jedan potpuno drugačiji način.


Kako bi sve bilo na najvišoj mogućoj razini iz kluba su odlučili ništa ne prepustiti slučaju te su unajmili vanjske stručnjake koji će osmišljavati sadržaj i biti zaduženi za produkciju. Garancija je to zanimljivih priča o igračima i zaposlenicima najpopularnijeg hrvatskog košarkaškog kluba…

Na zabavan i dinamičan način želimo predstaviti sve košarkaše, od najmlađeg uzrasta, preko kadeta i juniora do prve momčadi KK Zadar kroz njihov sportski i privatni život. Imamo dosta planova i ideja koje razrađujemo, a puno više ćete doznati uskoro – otkrio je Damir Granić, poznato lice s TV ekrana, koji će biti zadužen za nekonvencionalne 'štorije' iz zadarskog kluba zaključivši – ono što vam sigurno možemo obećati je da nećemo biti dosadni!

Dodajmo ovome da je KK Zadar dogovorio suradnju s novim tehničkim partnerom. Riječ je o njemačkoj tvrtki Adidas čije bi dresove Dalmatinci trebali nositi naredne sezone.