Time-out
VIDEO: Kristaps Porzingis ozlijeđen u uličnoj tučnjavi

VIDEO: Kristaps Porzingis ozlijeđen u uličnoj tučnjavi

Autor: Teo Cilar

Reprezentativac Latvije i igrač Dallas Mavericksa Kristaps Porzingis, loše se proveo u noćnom izlasku u Latviji.

Najbolji latvijski košarkaš Kristaps Porzingis u posljednje vrijeme nema sreće. Nakon teške ozljede koljena zbog koje je propustio cijelu ovogodišnju NBA sezonu, sada je ozlijedio oko i šaku u tučnjavi prilikom izlaska s prijateljima. 

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Porzingis se sukobio ispred noćnog kluba s ruskim kriminalcima, a u tom dvoboju nije prošao baš najbolje. Zadobio je ozljedu oka koja bi mu mogla ostaviti posljedice u budućnosti, a ima i navodno polomljenu šaku. Kao što možete vidjeti u videu, Porzingis krvave glave gura u stranu žensku osobu i prijeti nekom, a zadržavaju ga prijatelji, a zatim dolazi do njega i policija. 


Kako javljaju iz Dallas Mavericksa, napalo ga je nekoliko Rusa, on je uzvratio i zaradio gore spomenute ozljede za koje još uvijek mora stići točna potvrda. Nakon teške ozljede koljena, pa optužbe za silovanje, Porzingis je sada na popis dodao i tučnjavu kod noćnog kluba. Stvari su to koje mu neće ići najbolje u prilog prilikom potpisivanja novog ugovora.