Time-out
VIDEO: Leti, leti… Uživajte u najboljim zakucavanjima HT Premijer lige

VIDEO: Leti, leti… Uživajte u najboljim zakucavanjima HT Premijer lige

Autor: Basketball.hr

Je li to ptica, je li to avion? Ne! To je…

Nakon što je odigrana gotovo polovica utakmica u osnovnom dijelu HT Premijer lige, vrijeme je za prva podvlačenja crti, prve analize i prve odabire. Jedan takav napravljen je prije nekoliko dana kada se na YouTube kanalu pojavila top lista 25 najboljih zakucavanja u dosadašnjem dijelu domaćeg prvenstva.

Među odabranima našli su se predstavnici gotovo svih klubova koji se natječu u elitnom razredu hrvatske košarke. Svoje predstavnike nije imala jedino momčad iz Trnskog koja se puno više oslanja na dalekometni šut negoli na nebeske letače.

Među najatraktivnijim igračima lige prednjače stranci. Neki od njih dobro su poznati domaćim ljubiteljima košarke poput Cedevitinog tornja Chrisa Johnsona ili donedavnih igrača Cibone i Vrijednosnica Osijek Clevelanda Melvina i Venkateshe Joisa, no neki su, poput Jarona Nasha iz Škrljeva, do sada letjeli ispod radara šire javnosti.


Visoki Zadranin Mario Špaleta iz KK Split jedini je domaći predstavnik među dvostrukim kandidatima za najboljeg zakucavača prvog dijela HT Premijer lige.

Čije se ime, ili čija se imena, nalaze na broju jedan – ne propustite saznati u videu.