Time-out
VIDEO: Luka Božić u ulozi novinara snalazi se jednako dobro kao i u onoj košarkaša

VIDEO: Luka Božić u ulozi novinara snalazi se jednako dobro kao i u onoj košarkaša

Autor: Teo Cilar

Kako je ponajbolji igrač KK Zadar predstavio talentiranog sugrađanina Vitu Porobića.

Luku Božića već smo dobro upoznali kao košarkaša, vidjeli smo ga i u ulozi glumca u najavi utakmice protiv Budućnosti, a sada ga možete vidjeti i u ulozi sportskog novinara na njegovom Youtube kanalu na kojem smo pronašli kako radi intervju s mladim i talentiranim košarkašem KK Bjelovar.

Luka je kao i sada Vito napravio svoje prve košarkaške korake u KK Bjelovar iz kojega je otišao u KK Zagreb i na kraju ove sezone u Zadar gdje je jedan od najboljih igrača.

Mladi Vito definitivno se ima ugledati na nešto starijeg Luku, na njegove radne navike, kao i na to da se u sportu ne preskaču stepenice, već se ide korak po korak, a tu dolazimo do najbitnije vrline u ovom slučaju-strpljivosti.

Ponajboljeg košarkaša Zadra u videu ispod možete vidjeti u nešto drugačijem svjetlu. Simpatičan intervju koji je Božić napravio sa novom košarkaškom nadom iz Bjelovara Vitom Porobićem dokazuje nam, morate priznati, da Luka ima talenta i za ovakve stvari, a ne samo za košarku.

Za kraj, pretplatite se na službeni Youtube kanal Luke Božića i ne propustite pogledati i ostale stvari, ali i one koje će objaviti u budućnosti.