Time-out
VIDEO: Mario Hezonja "posterizirao" Turnera

VIDEO: Mario Hezonja "posterizirao" Turnera

Autor: Teo Cilar

Zakucavanje "Air" Hezonje za vrh ljestvice najboljih akcija dana.

Mario Hezonja i Bojan Bogdanović sinoć su odigrali međusobni dvoboj, a Orlando je ispustio 18 poena prednosti te je u neizvjesnoj završnici upisao poraz rezultatom 114:112. Jonathon Simmons promašio je otvorenu tricu sa zvukom sirene za pobjedu Magica.

Jedan od najboljih poteza utakmice imao je Hezonja koji je lakoćom probio Bojana Bogdanovića te krenuo na ulaz po sredini reketa i snažno zakucao loptu preko centra Indiane Myles Turnera.

Mario Hezonja TAKES FLIGHT! #PureMagic pic.twitter.com/RGXTnUGZCv

— NBA (@NBA) 28. siječnja 2018. ">

Hezonja je odigrao odlično prvo poluvrijeme u kojem je u 9 minuta na terenu postigao svih 9 poena, uhvatio je i 4 skoka uz asistenciju, a imao je čak 3 blokade te je odigrao zaista odličnu obranu, posebno u drugom poluvremenu utakmice u kojem je od trenera dobio dodatnih 17 minuta, upravo zbog odlične obrane koju je igrao. Dodajmo kako se nadamo da će hezonja već u ovoj sezoni biti mijenjan u novi klub jer je stvarno smiješno bilo gledati kako nakon odličnog napadačkog učinka u prvom poluvremenu u drugom šutne svega dvije lopte jer Evan Fournier i Aaron Gordon dodaju loptu jako rijetko. 

Bogdanović je na drugoj strani također zabio 9 poena uz jedan skok, a nakon loših obrambenih reakcija, prosjedio je veći dio posljednje četvrtine na klupi, u igru je ušao tek u završnici susreta, jedan napad zbog mogućih slobodnih bacanja.