Europa i Svijet
VIDEO: Montakit Fuenlabrada odala veliku počast Marku Popoviću

VIDEO: Montakit Fuenlabrada odala veliku počast Marku Popoviću

Autor: Teo Cilar

Još jedno veliko priznanje za zadarskog beka!

Kao što je već poznato, Marko Popović ostavio se aktivnog igranja košarke, a svoju je posljednju utakmicu odigrao za Montakit Fuenlabradu prije više od mjesec dana. 

Iako nije bio spreman i još se uvijek oporavljao od ozljede, Marko je odlučio odigrati posljednju utakmicu, a to je napravio sa stilom. U samoj je završnici stavio tricu, što mu je između ostalog i bio zaštitni znak tijekom karijere, i to s deset metara za pobjedu Fuenlabrade protiv Tenerifea. Svi navijači u dvorani imali su njegovu sliku u rukama, dok su svi suigrači na leđima umjesto svojeg, imali ispisano Markovo prezime. 


Sada mu je Fuenlabrada dala još jedno, možda i najveće priznanje. Njegov dres s brojem dva će umiroviti i više ga nitko u tom klubu neće nositi, a ta čast pripada samo najvećima od najvećih. Fuenlabrada je ovu čast odala samo petorici igrača, a dva od njih su Hrvati! Drugi je, a tko drugi nego Velimir Perasović i njegov broj 6! Uz Popovićev i Perasov, Fuenlabrada je još umirovila dresove Salva Guardiole (#8), Ferrana Lopeza (#10) i Francesca Solane (#13).