Time-out
VIDEO: Mora se krenuti od NULE

VIDEO: Mora se krenuti od NULE

Autor: Teo Cilar

Braća Ball debitirala u Prvenstvu Litve protiv Lietkabelisa.

Braća LiAngelo i Lamello Ball debitirala su danas u Prvenstvu Litve za Vytautas na gostovanju kod snažnog Lietkabelisa. Vytautas je poražen rezultatom 95:86, a braća Ball željet će čim prije zaboraviti ovaj debi. 

Stariji LiAngelo koji je najmanje talentiran od svo troje braće Ball danas je igrao devet i pol minuta, a za to je vrijeme ostao bez poena uz šut iz igre 0/3, a jedina statistička kategorija koju je popunio su izgubljene lopte, imao je jednu izgubljenu. Mlađi Lamello koji slovi kao najveći talenat u obitelji, igrao je nešto više od pet minuta. On je također imao nulu u rubrici koševa, ali je za razliku od brata upisao dva skoka i imao jednu osvojenu loptu. 

Lavar Ball na utakmici svojih sinova protiv Lietkabelisa

Foto: J. Elinskas

Tata Lavar definitivno nije bio zadovoljan, a ono što on govori o svojim sinovima nešto je sasvim suprotno od onog što oni prikazuju na terenu. Kako bi rekli, moraju još puno "kaše pojesti" kako bi mogli igrati ozbiljnu košarku. 

Ispod u videu ne donosimo sažetak igre braće Ball protiv Lietkabelisa jer se nema što za vidjeti, već tatu Lavara kako se krevelji ispred navijača Vytautasa.

">