Hrvatska
VIDEO: Nakon aktualnog, gost trenerskog webinara bio je bivši izbornik

VIDEO: Nakon aktualnog, gost trenerskog webinara bio je bivši izbornik

Pogledajte Zulino predavanje...

Drugo izdanje webinara HKS-a s temama za igrače i trenere ugostilo je bivšeg izbornika reprezentacije i u posljednjoj sezoni trenera ruskog košarkaškog kluba Enisey Krasnoyarsk (VTB liga) Dražena Anzulovića.

Kako trener Anzulović gleda na trening u ovim iznimnim vremenima, što je preporučio, a što bi valjalo izbjegavati? Jednosatno izdanje video predavanja odgovara na sljedeća pitanja koja su se u fokusu našla zbog izvanredne epidemiološke situacije:

  • Kakve vježbe raditi za vrijeme pandemije koronavirusa?
  • Kako raditi na prevenciji ozljeda?
  • Koliko vremena provesti na ispravljanju nekih krivih navika koje su nas pratile u karijeri?
  • Na koji način započeti trenažni ciklus nakon popuštanja mjera ograničenja okupljanja (tjedni mikrociklus) i koliko dugo bi trebalo provoditi specifične treninge dok se ne uđe u jači intenzitet treninga?
  • Kako raditi selekciju igrača za sljedeću natjecateljsku sezonu?

HKS-ova #ostanidoma predavanja možete uživo pratiti na Zoom platformi, a sljedeća je na redu sportska psihologinja Katarina Martinović – u petak 24. travnja u 18:00 sati na poveznici: https://us02web.zoom.us/j/86712141797

U međuvremenu, pogledajte snimku predavanja Dražena Anzulovića, a sva pitanja te sugestije za teme koje vas zanimaju slobodno pošaljite na e-mail drazen.oreskovic@hks-cbf.hr.