Time-out
VIDEO: Neobična najava idućih protivnika Splita, Ohrida i Zagreba

VIDEO: Neobična najava idućih protivnika Splita, Ohrida i Zagreba

Autor: Teo Cilar

Bernard Perić još je jednom oduševio nakon onog legendarnog videa s Rokom (J)Ukićem.

Košarkaši Splita sutra u 18 sati u sklopu 8. kola ABA 2 lige dočekuju posljednjeplasirani Ohrid. Gosti iz Makedonije dolaze bez i jedne pobjede u Split i uvjerljivo su najlošija momčad lige.

Bez obzira što su na dnu ljestvice, takve momčadi znaju biti najopasnije jer nemaju što izgubiti i mogu igrati bez ikakvog pritiska, a upravo na to upozoravaju pomoćni trener Ante Grgurević i igrač Henrik Širko.

 - Na tablici su zadnji, što se tiče njih imaju nekoliko suprotnosti u odnosu na nas. Po prosjeku poena mi smo prvi, oni su zadnji, u timskim dodavanjima isto. Ukazuje na to da su momčad koja više igra individualno nego timski. To zna biti jako nezgodno, ako uđu u dobar ritam može biti opasno, rekao je pomoćni trener "žutih".

 - Ne znamo puno o njima, to je ekipa koja nema pobjedu. Protiv takvih momčadi je najteže igrati, jer nemaju što izgubiti. Vidio sam da puno igraju zonu, a što se nas tiče nekako smo se uspjeli odmoriti od ovog non stop ritma i već smo nekako navikli, izjavio je Širko za službenu Facebook stranicu KK Split.

Utakmicu su najavili i navijači, točnije Bernard Perić i ekipa, naravno u šaljivom tonu, a kako je to izgledalo pogledajte ispod u videu.