Time-out
VIDEO: Očekivao raskid suradnje, a dobio poziv da odigra posljednje dvije utakmice NBA sezone

VIDEO: Očekivao raskid suradnje, a dobio poziv da odigra posljednje dvije utakmice NBA sezone

Autor: Teo Cilar

Život ponekad piše čudne i dirljive priče, a ovo je jedna od njih.

Andre Ingram (32) svoju je cijelu karijeru proveo NBA razvojnoj ligi čekajući da će ga neka NBA momčad potpisati i dovesti u svoje redove. To se nikada nije dogodilo, sve do jučer kada je nakon završetka NBA G-league sezone za njegove LA D-Fenderse pozvan na sastanak za koji je mislio da će mu se zahvaliti na suradnji. 

Tu je uslijedio pravi šok za njega jer mu je rečeno da je pozvan u LA Lakerse za posljednje dvije utakmice regularnog dijela sezone. Ispunio mu se san i potpisao je za NBA momčad pa makar i na samo dvije utakmice. Na sastanku je bio i Magic Johnson koji mu je poželio da i za Lakerse šutira trice tako dobro kako je to radio i za njihovu razvojnu momčad. Sreću mu je došao poželjeti i trener Lakersa Luke Walton.

Andre Ingram thought he was heading in for his exit interview after finishing his 10th season in the G-League.

Instead, the Lakers gave him his first NBA call-up. (via 
@Lakers) pic.twitter.com/zlTlet3jb0

— Yahoo Sports NBA (@YahooSportsNBA) 10. travnja 2018. ">


Ingram je inače najbolji strijelac trica u povijesti NBA G-lige s 713 postignutih trica, a u 11 godina dugoj karijeri tricu šutira s odličnih 46,1 posto. Prošle je sezone bio na 55 posto uspješnosti za tri, a ove na 48 posto. U ovoj sezoni je prosječno ubacivao 9.1 poen, i 2.5 skokova.