Europa i Svijet
VIDEO: Odlični Bogdanović promašio za pobjedu protiv Kingsa

VIDEO: Odlični Bogdanović promašio za pobjedu protiv Kingsa

Autor: Teo Cilar

Dvoboj Bogdanovića Bojanu, pobjeda Bogdanu. Kako li je tek američkim komentatorima s dva Bogdanovića na terenu?

Druga dramatična utakmica prošle noći u NBA ligi uz onu Knicksa i Bucksa igrana je u Sacramentu gdje su Kingsi u napetoj završnici došli do pobjede protiv Indiana Pacersa 111:110.

Glavni igrači utakmice? Bojan i Bogdan Bogdanović. Bojan je bio najbolji strijelac utakmice, a pobjeda je u tijesnoj završnici otišla Bogdanu. Boja je susret završio s 27 poena (10/19 iz igre, 2/6 trica, 5/6 slobodna bacanja) uz 3 skoka i dvije osvojene lopte. Bogdan je ušao s klupe i zabio 20 uz 6 asistencija. Pobjednički koš postigao je Willie Cauley-Stein na 16 sekundi do kraja utakmice kada je zakucao promašaj De`Arona Foxa. Utakmicu je završio s 17 poena i 13 skokova. 

 

Utakmica je bila neverojatno izjednačena, a momčadi su se mijenjale u vodstvu čak 25 puta. Malo je falilo da ne bude i 26 da je Bojan pogodio šut za pobjedu na kraju. Indiana je još uvijek bez Victora Oladipa za kojeg još nije poznato kada će se vratiti na teren, a u njegovom odsustvu, Bojan je još jednom pokazao kako je najbolji igrač Pacersa. 



Zanimljiv intervju dao je nakon utakmice Bogdan.