Europa i Svijet
Hrvatska
VIDEO: Odlični Hezonja i Vučević nisu mogli sami protiv Netsa

VIDEO: Odlični Hezonja i Vučević nisu mogli sami protiv Netsa

Autor: Teo Cilar

Hrvatsko-crnogorski dvojac najbolji u porazu Orlanda od raspoloženih Netsa.

Mario Hezonja odigrao je odličnu utakmicu protiv Brooklyn Netsa ukojoj je njegov Orlando poražen s 111:104. Dragan Bender odigrao je novu neefikasnu utakmicu u 57. porazu Sunsa dok su Ante Žižić i Ivica Zubac dobili skromnu minutažu te su ostali bez poena. 

Hezonja je u utakmicu protiv Netsa krenuo loše napadački, promašio je prva dva šuta u prvih 12 minute te je ostao bez poena, ali je imao tri skoka i dvije lijepe asistencije za Nikolu Vučevića. Hrvatski je košarkaš krenuo u drugoj četvrtini u kojoj je ubacio 8 poena. Njemu je asistencije u tom periodu djelio Vučević. Drugo poluvrijeme bilo je još bolje za našeg igrača koji je u tom periodu ubacio 15 poena za ukupno 23 u 35 minuta na terenu. Hezonja je imao i 7 skokova, 3 asistencije i osvojenu loptu, a iz igre je šutirao 8/17, od čega tricu 2/6 dok je svih pet slobodnih bacanja pogodio. Vučević je susret završio s 24 poena, 15 skokova i 5 asistencija. Netsi su imali čak sedam dvoznamenkastih košarkaša, a najbolji je bio D`Angelo Russel s 16 poena, 12 asistencija i 5 skokova, a isti broj poena je ubacio Caris LeVert uz 6 asistencija i tri skoka. 


Clippersi su bili bolji na gostovanju kod Sunsa s 111:99, a Bender je počeo u petorci, igrao je 18 minuta i ubacio 2 poena uz 2 asista i jedan skok. Šutirao je iz igre 1/5 od čega tricu 0/3.

Žižić je u pobjedi Cavsa kod Hornetsa 118:105 igrao minutu i za to je vrijeme jednom skočio. Lakersi su bili bolji od Dallasa s 103:93, a Ivica Zubac je igrao 8 minuta, a ostao je bez poena, nije niti jednom šutirao na koš. Imao je 3 skoka, 2 blokade, asistenciju i osvojenu loptu.