Europa i Svijet
VIDEO: Oklahoma nakrcala koš Clevelanda

VIDEO: Oklahoma nakrcala koš Clevelanda

Autor: Teo Cilar

Westbrook, Anthony, George i društvo ubacili su Cavsima u Clevelandu 146 koševa. Kanter podbada Jamesa.

Ono što je Oklahoma odigrala u gostima kod Cleveland Cavaliersa sinoć ne viđa se često. Thunder je slavio s uvjerljivih 148:124, a LeBron i ekipa samo su promatrali kako im gosti pune koš. 

Cleveland je obranu protiv Thundera igrao kao da se nalaze na All Star utakmici, dakle-nikako. Gosti su već u prvoj četvrtini razbili viceprvake NBA lige. Taj su period dobili s 43:24. Cavsi su uspjeli dobiti drugi period s 36:33, ali nije im puno značilo jer je Oklahoma bez problema održavala razliku, a na kraju je i povisila na plus 24. Spomenimo kako Thunder u niti jednoj četvrtini nije zabio manje od 33 poena koliko su dali u drugom periodu. U trećem su zabili 38, a u četvrtom 34 poena. 

Russell Westbrook odigrao je fantatsično, ubacio je 23 poena, podijelio čak 20 asistencija, a imao je i 9 skokova te dvije osvojene lopte. Paul George bio je prvi strijelac susreta s 36 poena, 7 skokova i dvije asistencije, dok je Carmelo Anthony zabio 29 uz 10 skokova i 3 asistencije. Treba spomenuti i Steven Adamsa koji je postigao 25 poena uz 10 skokova. Ova četiri igrača ubacila su 113 od 148 poena Oklahome. Isaiah Thomas najbolji kod Cavsa s 24 poena i 4 asistencije dok je LeBron James ubacio 18 uz 7 asistencija i 3 skoka. Ante Žižić niti u ovom susretu nije dobio priliku. 

Zanimljivu poruku je nakon utakmice je suigračima poslao Isaiah Thomas koji smatra da Cleveland ne igra dobru obranu.

">


Enes Kanter komentirao je 148 poena koje je ubacila njegova bivša ekipa i nije propustio "ubosti" Jamesa povodom toga.

148 ⚡️