Hrvatska
Regija
VIDEO: Povratak sina razmetnog. Mario Little vraća se u momčad Zadra

VIDEO: Povratak sina razmetnog. Mario Little vraća se u momčad Zadra

Autor: Paulo Sarić

Pojačanje iz unutarnjih redova pred dvije ključne utakmice u ABA ligi.

Mario Little vratio se u momčad Zadra. Nešto više od tjedan dana nakon što je suspendiran zbog kasnog povratka iz SAD-a zbog čega je propustio susrete s Cibonom i Budućnosti gdje su Zadrani ubilježili polovičan učinak, iskusni se Amerikanac vratio momčadskim treninzima.

- Obavljen je razgovor s Mariom, svjestan je svog propusta i ispričao se treneru, zato je i vraćen u momčad. Ipak, snosit će novčanu kaznu od strane kluba, ali ono najvažnije za istaknuti je da će biti na raspolaganju izjavio je sportski direktor Branimir Longin za službene stranice kluba.


Little je najbolji strijelac dalmatinskog sastava u ABA ligi s 14,5 poena te će njegov povratak u momčad biti vrijedno pojačanje treneru Anti Nazoru pred subotnji dvoboj s Crvenom zvezdom. Zadrani se dva kola prije kraja abaligaške sezone nalaze na diobi osme pozicije sa sedam pobjeda i 13 poraza, no s obzirom na raspored trebat će im još najmanje jedna pobjeda kako bi bez dodatnih kvalifikacija ostali u elitnom rangu regionalnog natjecanja.

Rezultati by SofaScore