Time-out
Video: Procurio duet dvaju najboljih košarkaša današnjice

Video: Procurio duet dvaju najboljih košarkaša današnjice

Autor: Paulo Sarić

Na terenu se bore, u studiju surađuju

Kako prenosi ESPN, tijekom dana je isplivala još jedna zanimljiva činjenica vezana za protagoniste ovogodišnjeg NBA finala i najbolje igrače svojih momčadi, Kevina Duranta i LeBrona Jamesa. Dvojica, slobodno možemo reći najboljih košarkaša svijeta, trenutno se bore za naslov NBA prvaka, a prije šest godina su prisno surađivali. Kako na terenu, tako i izvan njega. Naime, za vrijeme štrajka 2011. godine Durant, tada igrač Oklahoma City Thundera, došao je u Akron trenirati sa LeBronom ne bi li unaprijedio svoju igru. Za vrijeme pauza od treninga, dvojac se zbližio i sprijateljio te odlučio snimiti – rap duet.

Krilo Golden Statea je poznato po svojoj ljubavi prema glazbi pa se pretpostavlja da je Durant bio zadužen za instrumentalni dio, dok je svako za sebe pisao stihove. Pjesma je umalo objavljena u filmu Zamjena, ali je nakon protivljenja autora trebala ostati u privatnom vlasništvu. Ipak, danas je procurila u javnost kada je glazbeni studio iz Clevelanda pustio teaser od 23 sekunde na Twitteru te napisao da će objaviti čitavu stvar ako dostigne milijun dijeljenja.

Klip započinje za vrijeme Durantova stiha, a nastavlja se repanjem LeBrona. Ukoliko želite poslušati čitavu pjesmu, znate što vam je činiti.