Time-out
VIDEO: Shaq i Bogdanović poslali dirljive poruke podrške mladom košarkašu Kastva Matiji Kataliniću

VIDEO: Shaq i Bogdanović poslali dirljive poruke podrške mladom košarkašu Kastva Matiji Kataliniću

Autor: Teo Cilar

Mladi košarkaš već se tri godine bori sa najčešćim rakom kostiju, osteosarkomom koji najčešće zahvaća mlade između 10. i 25. godine života.

Uz veliku podršku koju ima od obitelji i prijatelja, sada su mu stigle poruke podrške i od jednog od najboljih svjetskih centara svih vremena Shaquille O`Neala i najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića. 

- Di ste ekipa?! Ja sam Matija Katalinić i evo htio sam podijeliti ovaj video s vama. Kao što vidite na videu, nosim maskicu na ustima. Naime zadnjih 11 mjeseci se borim sa tumorom kostiju, takozvanim "osteosarkomom". Imao sam jako tešku operaciju i prolazim kroz razna sranja. Tumor mi je zahvatio koljeno, bedrenu kost i čašicu kuka i sve to je moralo ići van kako bi preživio. Ugrađena mi je proteza unutra tako da curice, možda vaši momci imaju dobro tijelo, lijep osmijeh i sva ta sranja, ali ja imam jebenu željeznu nogu hehe. Znači igrao sam košarku 8 godina i to je zbog ove bolesti moralo stat i nikad više se neću moći baviti košarkom. Ali to me nije spriječilo da uzmem loptu i s prijateljem odem na igralištenapisao je Matija ispod videa na svojem Youtube kanalu.


– Matija, ovdje Shaq! Hrvatska, što ima momče? Želim ti samo reći da te volim brate. Drži se, oporavi se i molim se za tebe! Ne znam kako se pozdravlja u Hrvatskoj, ali kažem ti mir brate!


– Matija legendo, znam da ti je teško, ali imaš moju podršku. Svi smo uz tebe. Drži se, poručio je Bojan Bogdanović. 

Ekipa portala Basketball.hr također šalje punu podršku Matiji! Želimo ti čim brži oporavak, glava gore i drži se!