Regija
VIDEO: Srbija: Grom, prokišnjavanje, nestanak struje i odluka o prvaku nakon očiglednih koraka

VIDEO: Srbija: Grom, prokišnjavanje, nestanak struje i odluka o prvaku nakon očiglednih koraka

Autor: Branko Tabak

Čemu služe monitori za pregledavanje spornih situacija i prema kojim pravilima se snimke smiju pregledavati? Bilo bi logično kod svake sporne situacije.

Grom udario u dvoranu i pogasio svjetla, prokišnjavanje krova, prekid zbog nevremena i kiše, ali i prekid zbog kiše tvrdih predmeta...Na kraju pobjednički koš nakon očiglednih koraka Billyja Barona i naslov prvaka odlazi u ruke igrača Crvene zvezde. Suci susreta napuštaju parket okruženi živi zidom zaposlenika osiguranja.

Najkraći je to opis događaja posljednje utakmice finalne serije doigravanja u Srbiji između Crvene zvezde i Partizana (3-1) koji je odigrano u vrlo sličnoj atmosferi (linča) poput onoga u ABA ligi između Crvene zvezde i Partizana.

Svega, sporta najmanje.

Koraka zato nije nedostajalo... Mora da je sjajan osjećaj izgubiti utakmicu 75-76 i znati da si umjesto majstorice izborio preuranjeni godišnji odmor.


Prema posljednjim informacijama Partizan, čiji igrači nisu bili na dodjeli medalja, je uložio žalbu, a odluka odgovornih tijela KLS-a bit će poznata tijekom današnjeg dana.