Time-out
VIDEO: Steve Kerr dao igračima da vode minute odmora i odlučuju koje će akcije igrati

VIDEO: Steve Kerr dao igračima da vode minute odmora i odlučuju koje će akcije igrati

Autor: Teo Cilar

Igrači Warriorsa nisu bili previše fokusirani posljednjih mjesec dana pa ih je Kerr odlučio prodrmati ovakvom odlukom.

Nije ovo bilo podcjenjivanje Phoenix Sunsa, Steve Kerr je to odmah napomenuo protivničkom treneru Jay Trianu nakon utakmice. Triano mu nije zamjerio niti malo, rekao je kako niti malo nije imao problema sa tim i da su akcije Warriorsa izgledale jako dobro. 

Tijekom utakmice protiv Phoenixa Kerr je dopustio Andre Igoudali, David Westu i Draymond Greenu koji nije igrao ovu utakmicu da vode minute odmora i odlučuju koje će akcije igrati na terenu. Kerr se odlučio na takav pristup jer kako kaže: - Nisu bili dobro fokusirani posljednjih mjesec dana i činilo se kao ispravna stvar to napraviti. Mislim da su komunicirali jako dobro zajedno i da su nacrtali nekoliko jako dobrih akcija. Bila je to dobra noć za dečke. 


- Rekao sam odmah Trianu da ovo nije bio podcjenjivački potez. Bio je to potez kako doprijeti do mojih igrača. Nisam dopirao do njih u posljednjih mjesec dana. Umorni su od mojega glasa, ja sam umoran od mog glasa. Bilo je ovo dugih nekoliko godina zajedno i nisam dopirao do njih pa sam pomislio kako bi bilo dobro izvući trik iz šešira i napraviti nešto drugačije. Mislim da kada smo fokusirani, teško nas je pobjediti, a danas smo bili fokusirani. 

Očito je upalilo jer su Warriorsi odigrali fantatsičnu utakmicu, pobijedili s 46 poena razlike rezultatom 129:83. Spomenimo za kraj kako je Kerr svoj glas usporedio s onim učiteljice Charlie Browna iz popularnog crtanog filma i misli kako ga igrači trenutno tako čuju te su trebali drugi glas malo za promjenu.