Time-out
VIDEO: U teškoj prometnoj nesreći poginuo zvjezdani par: Bivši NBA košarkaš i R&B pjevačica!

VIDEO: U teškoj prometnoj nesreći poginuo zvjezdani par: Bivši NBA košarkaš i R&B pjevačica!

Bivši NBA košarkaš Rausal Butler i njegova supruga Leah LeBelle poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Los Angelesu

Vijest o strašnoj obiteljskoj tragediji stiže iz SAD-a! Bivši NBA košarkaš Rausal Butler i njegova supruga, inače R&B pjevačica, Leah LeBelle poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu rano ujutro u Los Angelesu, pišu Sportske novosti

Po pisanju američkih medija, 38-godišnji bivši košarkaš izgubio je kontrolu nad svojim Range Roverom, pokosio nekolicinu automata za naplatu parkinga i zabio se u zid, a po prvim informacijama, uzrok strašne tragedije bila je neprilagođena brzina. Butler je, po zasad neslužbenim informacijama, vozio 'dva do tri puta brže' od dozvoljenog na tom dijelu ceste.


I on njegova sedam godina mlađa supruga umrli su na licu mjesta.


Američki košarkaš se od profesionalnog igranja oprostio u dresu San Antonio Spursa u sezoni 2015/16, a u dugogodišnjoj karijeri igrao je za 'pola NBA lige' - Miami Heat, New Orleans, Oklahomu City, LA Clipperse, Chicago Bullse, Toronto Raptorse, Indiana  Pacerse i Washington Wizardse.



Stravična pogibija zvjezdanog para potresla je SAD, a njegovi bivši suigrači opraštaju se od prijatelja na društvenim mrežama. Leah LaBelle je bila R&B pjevačica koja je slavu stekla u trećoj sezoni Američkog idola, a 2012. godine izdala je samostalni album koji je producirao Pharrell Williams.