Hrvatska
Regija
VIDEO Ukić zbog visoke fibre propušta Igokeu i Osijek

VIDEO Ukić zbog visoke fibre propušta Igokeu i Osijek

Autor: Z.D. Photo: KK Zadar - Šime Zelić

Dupli program.

Pred košarkašima Splita dvije su važne utakmice u razmaku od dva dana. U petak gostuju kod Igokee u Laktašima u sklopu 5. kola ABA lige, a u nedjelju igraju u Osijeku protiv Vrijednosnica u 7. kolu HT Premijer lige. 

U regionalnoj ligi Žuti ne znaju za pobjedu, a Igokea je u četiri utakmice ostvarila dvije pobjede i dva poraza. Domaći su favoriti, tim više što u redovima Splita neće biti veterana Roka Ukića.

'Roko nema u autobusu, ima visoku temperaturu, vidjet ćemo kada će se oporaviti. Igokea vidljivo dolazi na razinu igre od lani, malo su mijenjali momčad pa im je trebalo vremena da poslože. U posljednjim utakmicama smo vidjeli da su opet čvrsti, jaki, da se protiv njih ništa ne može odigrati lagano. Morati ćemo biti fizički dobri i koncentrirani, s dobrim protokom lopte da bi mogli tražiti nešto u toj utakmici', rekao je trener Splita Srđan Subotić.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Splitski strateg ovako je najavio nedjeljni susret s Osijekom_

'Osječani su jedno od iznenađenja prvenstva i zbog načina na koji igraju i zbog broja pobjeda. Mi sigurno idemo po pobjedu kako bi se zadržali na vrhu ljestvice i potvrdili dobru formu u domaćem prvenstvu'.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Utakmica protiv Igokee igra se u petak u 18 sati dok je utakmica protiv Osijeka na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati.