Time-out
VIDEO: Uživajte u majstorijama najboljeg mladog igrača lige

VIDEO: Uživajte u majstorijama najboljeg mladog igrača lige

Autor: Paulo Sarić

35 koševa, pet trica, pet skokova. Samo 18 godina!

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa oduševio je sinoć ne samo navijače Cedevite, već i sve ljubitelje košarke izvrsnom predstavom protiv Mornara. Pogađao je Musa iz svih pozicija – ispod koša, s poludistance, iza linije trice. Jednostavno, bio je nezaustavljiv.

Mladi Bošnjak kojeg se smatra jednim od najboljih europskih igrača svoje generacija vrlo je dobro ušao u novu sezonu, te se polako počeo nametati kao jedan od vođa napada Vitamina. U šest utakmica 7DAYS Eurocupa, drugog po snazi europskog klupskog natjecanja, prosječno bilježi 11.5 koševa i 3.3 skoka po susretu uz vrlo dobre postotke šuta, a brojke su mu još i bolje u Jadranskoj ligi u kojoj je trenutno na prosjeku od 15 poena, četiri skoka i dvije asistencije.


Vrlo dobre igre na otvaranju sezone okrunio je izvrsnom partijom protiv Mornara uoči odlaska na reprezentativnu pauzu gdje će bosanskohercegovačka reprezentacija odmjeriti snage s Rusijom i Francuskom. Musina je sinoćnja partija najbolja ovosezonska u ABA ligi te je Bihaćanin za nju zaradio 46 indeksnih vodova, pet više od dosadašnjeg rekordera Luke Žorića koji je svoj podvig ostvario u četvrtom kolu, upravo protiv Cedevite.


Hrvatska ga publika neće moći gledati danas u Zadru, te će za njegove majstorije morati pričekati desetak dana. Do tada pogledajte kako je to izgledalo jučer u Draženovom domu.