Hrvatska
VIDEO: Veliko pojačanje za Žutu podmornicu. Ponajbolji igrač Škrljeva karijeru nastavlja u Jazinama

VIDEO: Veliko pojačanje za Žutu podmornicu. Ponajbolji igrač Škrljeva karijeru nastavlja u Jazinama

Autor: Paulo Sarić

Od Eurolige do Prve muške lige.

U KK Jazine Arbanasi počeli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Promjena trenera i povratak Jakova Borčića bio je prvi korak ka izgradnji nove momčadi, a u posljednjim danima kolovoza stiglo je i vrijedno pojačanje. Riječ je o nekadašnjem junioru Cibone i prošlosezonskom igraču Škrljeva Stipi Krstanoviću.

Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac koji je u dresu momčadi iz Savske dobio i ponešto euroligaškog iskustva prvu je veću minutažu u elitnom razredu hrvatske košarke skupio u Križevcima, da bi ga put preko Sinja i Slavonskog Broda doveo do danskog Horsensa.


Uslijedio je povratak u Hrvatsku, točnije u Zabok, da bi se 205 centimetara visoki igrač na jesen 2016. godine skrasio u redovima Hermes Analitice gdje je proveo naredne dvije sezone. Sve bolje partije, okrunjene nagradom za najboljeg skakača HT Premijer lige, privukle su pozornost Škrljeva gdje je prošle sezone bilježio 9,5 poena i sedam skokova po susretu.

Pritom je najbolju partiju odigrao upravo protiv svoje bivše momčadi Hermes Analitice kojoj je ubacio 24 koša, uz šest uhvaćenih lopti.

Iz uprave 'Žute podmornice' najavljuju da je potpis ugovora s Krstanovićem tek početak i da se u bližoj budućnosti mogu očekivati pojačanja na svim pozicijama.