Intervjui
VIDEO: Vranković, Skelin uživa naše puno povjerenje za ove dvije utakmice, za dalje ćemo vidjeti

VIDEO: Vranković, Skelin uživa naše puno povjerenje za ove dvije utakmice, za dalje ćemo vidjeti

Basketball.hr TV donosi prvi intervju na marginama završnice Kupa Krešimira Ćosića u Zadru. Sugovornik našem Paulu Sariću je predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

Prvi dojmovi predsjednika HKS-a Stojka Vrankovića uoči održavanja Final Eighta Kupa Krešimira Ćosića u Zadru. Ekskluzivno za Basketball.hr govori o organizaciji, reprezentaciji, izborniku Ivici Skelinu.

Vranković je iskazao zadovoljstvo što se Fnal Eight igra u Zadru, te je rekao kako su organizatori Grad i KK Zadar odradili veći dio posla i kako se samo čeka da sve krene. 

Nada se da će dvorana biti puna, te da će se igrati dobra košarka.˝Mislim da će ovaj Kup biti jedan dobar uvod za ono što nas očekuje kroz sljedeća dva tjedan i mi svi moramo biti svjesni da su te dvije utakmice nama jako bitne.˝ - izjavio je Stojko našem Paulu Sariću.

Nije želio komentirati informaciju da se izborniku Skelinu tresla trenerska pozicija u KK Split. 

- Skelim ima našu punu podršku za ova dva susreta protiv Rumunjske i Nizozemske, Za dalje ćemo vidjeti.

Ponovio je kako bi neodlazak na Svjetsko prvenstvo bila tragedija za hrvatsku košarku čime je kao čelni čovjek HKS-a korigirao svojevremene izjave predsjednika Stručnog savjeta HKS-a Dina Rađe koji je tvrdio upravo suprotno.