Time-out
VIDEO: Zadrani najavljuju najveći zajednički odlazak na utakmicu u povijesti

VIDEO: Zadrani najavljuju najveći zajednički odlazak na utakmicu u povijesti

Autor: Basketball.hr

Pogledajte kako Tornado mobilizira navijače, održava dobru atmosferu i podržava svoj klub uoči sutrašnje utakmice.

Zadar se diže. Jasno je to svima koji su gledali Naglićevu momčad posljednjih tjedana kada se prometnula u jedno od najugodnijih iznenađenja Jadranske lige. A s boljim rezultatima dolazi i bolja atmosfera u dvorani i među navijačima. Posebno je to očito na primjeru Zadra kojemu, kao i dobrome dijelu mediteranskih gradova, ne treba puno da se „zapali“.

Veliku ulogu u tome ima i navijačka skupina dalmatinskog kluba koja zdušno bori svoju momčad i daje joj prijeko potrebni vjetar u leđa.

- Svi su mi prije utakmice govorili koliko su navijači strastveni i kako bodre momčad te smo znali da će nam biti teško igrati. U potpunosti su opravdali očekivanja. Imalo je to utjecaja i na rezultat. Kada igraš pred takvim navijačima guraju te da daš sve od sebe u obrani, a utječu i na protivnika. Pogotovo na mlade momčadi poput naše koje zbog toga imaju više izgubljenih lopti – kazao je prije desetak dana centar Petrol Olimpije Jordan Morgan nakon gostovanja u Zadru.


Pred sutrašnju utakmicu s GKK Šibenik, jednom od dvije neporažene momčadi u hrvatskom prvenstvu, navijačka skupina zadarskog kluba poziva sve simpatizere KK Zadar da se u ponedjeljak u 18 sati okupe na Forumu odakle će, preko Kalelarge i Narodnog trga, preko mosta i Voštarnice, zajedno krenuti ka Višnjiku gdje će bodriti svoju momčad u lokalnom derbiju HT Premijer lige.

Za ovu su priliku montirali i video najavu kojom pozivaju svoje sugrađane i sve osobe kojima je KK Zadar mio da im se pridruže ne bi li zajedno podržali sastav Aramisa Naglića u domaćem prvenstvu.