Europa i Svijet
VIDEO: Zubac i Bender odigrali jako dobre partije

VIDEO: Zubac i Bender odigrali jako dobre partije

Autor: Teo Cilar

Lakersi i Sunsi upisali nove poraze.

Lakersi i Sunsi upisali su poraze, ali su zato Ivica Zubac i Dragan Bender odigrali odlične partije. Minnesota je slavila kod Lakersa vrlo važnu pobjedu dok je isto jednako bitnu pobjedu iz Phoenixa odnio New Orleans.

Na zapadu je ludnica što se tiče borbe za Play-Off. Razlika između četvrtog Utah Jazza i devetog Denvera su dvije pobjede, a do kraja su ostale za neke dvije a za neke tri utakmice. Pelicansi koji su na petom mjestu, upisali su važnu pobjedu kod Sunsa s 122:103 na krilima Anthony Davisa koji je ubacio 33 uz 11 skokova te Nikole Mirotića koji je obrio bradu i zabio 31 uz 16 skokova. Kod Sunsa najbolji Marquesse Chriss s 23 poena i 8 skokova dok je Josh Jackson ubacio 22 uz 11 skokova. Dragan Bender je za 33 minute ubacio 14 poena uz 8 skokova te asist i blokadu. Šutirao je iz igre 5/10, od toga za tricu 4/8.


Minnesota je tek u posljednjoj četvrtini slomila otpor Lakersa, a na kraju su upisali uvjerljivu pobjedu rezultatom 113:96. Najbolji kod vukova bili su Jeff teague s 25 poena, 8 asista i 4 skoka, Taj Gibson s 18 poena i 10 skokova te Jimmy Butler s 18 poena. Minnesota je trenutno osma na zapadu i ako tako ostane, Houston Rocketsi će imati tešku prepreku već na samom početku doigravanja. Kod Lakersa najbolji Julius Randle s 20 poena i 10 skokova dok je Josh Hart ušao s klupe i zabio također 20 uz 11 skokova. Odličan s klupe bio je i Ivica Zubac koji je igrao 21 minutu, a za to je vrijeme ubacio 14 poena uz 9 skokova. Šut iz igre bio mu je 5/10, a slobodna bacanja 4/4.