Hrvatska
Vitamini B na 100 posto i nakon promjene trenera

Vitamini B na 100 posto i nakon promjene trenera

Autor: KK Cedevita

Hermes Analitica je dobro otvorila utakmicu, no nakon -21 u drugoj četvrtini teško je bilo očekivati pobjedu.

U 4. kolu HT Premijer lige Cedevita je u Košarkaškom centru Dražen Petrović pobijedila Hermes Analiticu 103:93. U nacionalnom prvenstvu Cedevita je tako i dalje bez poraza, a u ovoj utakmici Vitamine je vodio trener Ivan Kapov, s obzirom da je Slaven Rimac preuzeo Cedevitinu momčad koja nastupa u ABA ligi i Eurokupu.

Nakon prvih 10 minuta domaćini su vodili 30:22, no Cedevita je odigrala fantastičnu drugu četvrtinu, koju je dobila 36:15. U svlačionicu se stoga otišlo sa 58:45 za Cedevitu, za koju je u prvom poluvremenu Darko Bajo upisao 14 poena i sedam skokova, Antonio Jordano ubacio je 11 poena, a Toni Katić upisao je osam asistencija.

Kad je Ivan Mileković na 3:42 min. do kraja treće četvrtine zabio tricu, Hermes Analitica došla je na zaostatak 65:67. Međutim, Cedevita je tu četvrtinu završila serijom 9-0, a u posljednjih 10 minuta razlika je samo porasla.

U dresu pobjednika Bajo je upisao 16 poena i osam skokova, Domagoj Bošnjak je ubilježio 15 poena, četiri skoka i tri asistencije, Lovro Buljević 14 poena i devet skokova, Toni Perković i Jordano ubacili su po 13 poena, a Katić je upisao četiri poena i 13 asistencija.

Hermes Analiticu predvodili su Roko Rogić s 20 poena i 10 asistencija te Ante Krapić sa 18 poena.

Hermes Analitica – Cedevita kompletna statistika