Hrvatska
Vladimir Jovanović: 'Uspjeli smo dovesti sva pojačanja koja smo htjeli'

Vladimir Jovanović: 'Uspjeli smo dovesti sva pojačanja koja smo htjeli'

Počele pripreme.

U KC Dražen Petrović su pod vodstvom trenera Jovanovića počele pripreme Cibone za sezonu 2021./2022.

Stručni stožer se pojačao novim/starim kondicijskim trenerom Krševanom Sorićem. Od igrača će se nešto kasnije pridružiti Lovro Gnjidić koji je od trenera Jovanovića dobio slobodno do 6. kolovoza jer je imao reprezentativne obaveze sve do 26. srpnja. Osim njega, s U18 reprezentacijom su trenutno Vito Vujović i Filip Kalajžić pa će se prvoj ekipi pridružiti nakon European Challengera. Treninzima su za pripremni period priključena i dva igrača koja nisu pod ugovorom, Josip Popić i Marko Ramljak.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

Uspjeli smo dovesti sva pojačanja koja smo htjeli i sad je na njima da pokažu tu kvalitetu i talent zbog kojih su dovedeni i da se što prije prilagode na sistem rada, suigrače i klub, i da to u narednom periodu pretoče u dobru igru i rezultate na terenu. 

Očekuje li se još neki igrač?

Aktivni smo na tržištu i ako procijenimo da nam još nešto treba, sigurno ćemo reagirati. Ovi igrači čine naš tim zasad i ako bude nekih promjena obavijestit ćemo navijače o tome. 

Kakav vam je plan za pripremni period?

Cijeli pripremni period ćemo odraditi u našoj dvorani gdje imamo sve potrebne uvjete za dobar rad. Imamo zakazane kvalitetne pripremne utakmice sa snažnim protivnicima. Uglavnom ćemo biti ovdje, a izuzetak će biti te pripremne utakmice vani. Nadam se da ćemo po završetku tog pripremnog dijela biti spremni za prvo kolo hrvatskog prvenstva i ABA lige.

Pojačali ste i stručni stožer s Krševanom Sorićem

Tako je, na cijelom stručnom stožeru je da igračima da maksimalnu podršku u svakom smislu i da im omogućimo da što bolje i spremnije dočekaju početak sezone.