Hrvatska
Vladimir Krstić i Gorica raskinuli suradnju, novi trener je Braslav Turić

Vladimir Krstić i Gorica raskinuli suradnju, novi trener je Braslav Turić

Autor: Z.D. Photo: KK Gorica - Nenad Mudrinić

Još jedna smjena trenera u HT Premijer lige

'Koristeći pauzu u prvenstvu HT Premijer lige za analizu rezultata u proteklom periodu sa kojima nismo bili zadovoljni, zajedničkim dogovorom uprave kluba i prvog trenera Krstića došli smo do zaključka da je u ovom trenutku najbolja odluka odlazak Vladimira Krstića sa pozicije glavnog trenera', stoji u priopćenju kojeg smo jutros dobili od KK Gorica.

KK Gorica je odlučila prvog trenera pronaći u vlastitim redovima, te se rješenje pronašlo u dosadašnjem pomoćnom treneru Braslavu Turiću koji je član stručnog stožera prve ekipe već drugu sezonu, a seniorsku ekipu će voditi do kraja sezone.

'Iznenađen sam jutros sa pozivom od predsjednika kluba u kojem sam obaviješten da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom, te kako ću ja biti novi trener. Hvala predsjedniku Dušku Radoviću i klubu na ukazanoj prilici, te se nadam da ću opravdati to povjerenje. Želim se zahvaliti treneru Krstiću na našoj suradnji i pohvaliti njegov trud, studioznost i energiju koju posjeduje.', prva je reakcija Braslava Turića. 

KK Gorica svoje je priopćenje završio zahvalom Vladimiru Krstiću na uloženom trudu i radu u dosadašnjem periodu te mu poželio puno sreće u privatnom životu i uspjeha u profesionalnom radu.