Hrvatska
Vlaić, Bjelanovići i Češkič - nova imena među Analitičarima

Vlaić, Bjelanovići i Češkič - nova imena među Analitičarima

S pripremama za novu sezonu krenula je i Hermes Analitica.

S pripremama za novu sezonu krenula je i Hermes Analitica. Član HT Premijer lige nije značajnije mjenjao svoj roster između dvije sezone, pa će trener Zvonimir Mravak imati tek jednu promjenu među igračima koji su značajnije participirali prošle sezone. Odlaskom centra Stipe Krstanovića u Škrljevo ostala je upražnjena pozicija pod obručima koju će nadomjestiti Antonio Vlaić (27), dojučerašnji centar Zaboka koji je prošle sezone u prosjeku ubacivao 12 poena. Vlaić je prije drugog dolaska u Zabok dvije sezone igrao i u KK Zagreb.

Kako nas je izvjestio Božidar Bilafer, tajnik kluba još tri igrača su pristigla u seniorsku momčad. Riječ je o mladim igračima Patriku i Filipu Bjelanoviću koji su stigli iz Vukovara, te Mironu Češkiću koji će uz igranje za seniorsku momčad raditi i u omladinskom pogonu kluba u koji je pristigao i dojučerašni trener ŠK Vučići Michael Soucie. 

”Dolaskom Mirona i Michaela vjerujemo da možemo podići nivo rada u školi košarke našeg kluba, a slijedećih dana možemo očekivati još poneko pojačanje za seniorsku momčad’‘…zaključio je Bilafer