Hrvatska
Vlašić: Zabok je odlično vođen od strane trenera Ivana Tomasa

Vlašić: Zabok je odlično vođen od strane trenera Ivana Tomasa

Zabok - Puntamika (18 sati - Arena Sport)

Košarkaši Sonik Puntamike gostovanjem kod Zaboka otvaraju treći krug ligaškog dijela hrvatskog prvenstva. Igračima Hrvoja Vlašića suprotstavit će se zabočki „Žuti lavovi“, jedna od tek tri momčadi koje su ove sezone upisale obje pobjede protiv Sonika. 

Domaćini u susret ulaze na krilima vrijednog nedjeljnog trijumfa protiv Zadra te će na svom parketu loviti priliku za nova dva boda.

– Rezultati koje su ostvarili u posljednjim utakmicama govore da su dobro posloženi i da imaju vrlo kvalitetan sustav igre. Imaju dobru kombinaciju iskustva i kvalitete te su odlično vođeni od strane trenera Ivana Tomasa. Morat ćemo igrati s minimalnim oscilacijama želimo li ostvariti pozitivan rezultat i doći do nova dva boda. Prije svega ćemo se morati adaptirati na njihove promjene obrane i kvalitetno iskoristiti prednosti koje imamo u tim situacijama – kazao je u najavi večerašnjeg susreta trener Sonika Hrvoje Vlašić.

Puntamičani se trenutno nalaze na petom mjestu na ljestvici HT Premijer lige s 12 pobjeda i deset poraza. Utakmica se igra u Sportskoj gradskoj dvorani Zabok s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na Arenasportu.