Hrvatska
Vraća se Đoković, Skelin želi nastavak kontinuiteta dobrih rezultata

Vraća se Đoković, Skelin želi nastavak kontinuiteta dobrih rezultata

Derbi na Višnjiku, najava iz splitskog kantuna.

Evo opet "Žutih" na Višnjiku, 1. studenog slavili su protiv Zadra u ABA ligi, a sada je na rasporedu dvoboj 10. kola HT Premijer lige (četvrtak, 18 sati). Ovaj put Split je jači za Iliju Đokovića, koji će biti u momčadi, vraća se na parket nakon više od mjesec dana. Ozljeda ruke za njega je prošlost.

- Dugo sam se odmarao, dosadilo mi više, jedva sam dočekao povratak na parket. Sve je prošlo kako treba, sad samo da nastavimo ovo što su momci dobro krenuli - rekao je Đoković.

Trener Splita Ivica Skelin svjestan je da će Zadar učiniti sve kako bi uzvratio za nedavni poraz.

- Bit će to teška utakmica, domaćin će biti motiviran za revanš. Mi želimo nastaviti s kontinuitetom dobrih igara i rezultata, znamo da samo tako ekipa može rasti - kazao je Skelin. 

Inače, Zadar je prvo od tri gostovanja "Žutih" u četiri dana. U četvrtak je Split u Zadru, u petak već kreće za Zagreb u kojem će u subotu (14.30 sati) igrati zaostalu utakmicu protiv Furnira da bi odmah nakon te utakmice momčad Ivice Skelina krenula za Beograd. Dvoboj 7. kola ABA lige protiv Crvene Zvezde na rasporedu je u nedjelju u 19 sati.