Hrvatska
Vratiti se na pobjedničke staze upravo u Zadru neće biti lako

Vratiti se na pobjedničke staze upravo u Zadru neće biti lako

Autor: KK Cedevita

Vitamini B gostuju kod Zadra.

U 9. kolu HT Premijer lige Cedevita će u četvrtak u 18:00h sati gostovati kod Zadra. Momčad koju vodi trener Ivan Kapov u domaćem prvenstvu trenutno ima omjer 6-2, a Zadrani su na 5-3. Dva poraza Vitamini su upisali u protekla dva kola, a vratiti se na pobjedničke staze upravo u Zadru sigurno neće biti lako.

"Imali smo dosta problema i s ozljedama i s nekim izostancima, što zbog reprezentacije, što zbog juniorskih turnira, tako da nismo bili kompletni. Dio momčad koji je ostao ovdje i koji je bio zdrav je radio dobro. Normalna stvar da je protiv ekipe kao Zadar u gradu košarke gušt igrati i ja se nadam da će moji igrači uživati i dati sve od sebe da odigraju što bolju utakmicu", rekao je trener Kapov.

S 12.7 poena, 2.3 skoka i 4.3 asistencije po utakmici Toni Perković je prvi strijelac Cedevite u HT Premijer ligi.

"Bila je kratka reprezentativna pauza, ali mi nismo ništa odmarali i cijelo vrijeme smo trenirali jer mi smo mlada ekipa i jedino nas trening može držati u nekom ritmu. Zadar je čvrsta abaligaška ekipa. Moramo biti koncentrirani i jedino svojim ritmom im možemo parirati jer su iskusni", rekao je bek Cedevite.