Hrvatska
Vrgoračka stina dominirala na pulskom Forumu

Vrgoračka stina dominirala na pulskom Forumu

Autor: Basketball.hr

HEP 3X3 Basketball Tour - Pula.

HEP 3X3 Basketball Tour 2017 je nakon kraće pauze, nastavio svoj uspješan niz u Puli.

Kao i uvijek atmosfera na pulskom Forumu bila je odlična. Pula se kao prošlogodišnji rekorder po posjećenosti Toura, ponovno pokazala nezaobilaznom destinacijom HEP 3x3 Basketball Toura i budućih godina.

U finalu turnira do 11 godina ekipa "Stoja dječaci" je pobijedila ekipu "Sajk team" rezultatom 8-3. U konkurenciji U16, u finalu je ekipa "Swish" pobijedila ekipu "Neki tipovi" rezultatom 8-4. U18 pobjedu je dominantno odnijela ekipa "Chi" koja je bez poraza osvojila turnir u svome godištu. 

Kod seniora nakon grupne faze natjecanja polufinale su izborile ekipe "T3XM", "Chi", "Šijana" te "Vrgoračka stina". U finalu "Vrgoračka stina" pobijedila je ekipu "T3XM" rezultatom 21-12. 

Pobjednička ekipa je nastupila u sastavu: Marin Djugum, Niko Travica i Endi Mohorović. Za MVP-a turnira proglašen je igrač pobjedničke ekipe Marin Djugum. U Puli je ove godine sudjelovalo 30-tak ekipa raznih dobnih kategorija. Hrvatski košarkaški savez se zahvaljuje svim sudionicima turnira, košarkaškim entuzijastima, gledateljima, sponzorima i sportskim djelatnicima koji su podržali projekt. 


Sljedeća destinacija Toura je Koprivnica 22.kolovoza.