Hrvatska
Vrijednosnice Osijek: Naš klub je odličan u podizanju kvalitete darovitih igrača

Vrijednosnice Osijek: Naš klub je odličan u podizanju kvalitete darovitih igrača

Autor: KK Vrijednosnice Osijek Photo: Šime Zelić (KK Sonik Puntamika)

Četiri mlada igrača u reprezentacijama.

Četiri mlada igrača Vrijednosnica Osijek su na pripremama košarkaških reprezentativnih selekcija Hrvatske i to U14 Luka Šipka, U15 Filip Stojčić, U16 Gabrijel Flanjak i U20 Vito Porobić, objavio je KK Vrijednosnice Osijek. 

Nakon završetka u najmanju ruku čudne sezone 2020/21 svi naši igrači pripremaju se za nadolazeću, za koju se nadamo da će biti normalna i da će se odigrati u cijelosti u svim selekcijama. Navedena četvorica igrača su u posebnom programu, sa svojim selekcijama se umjesto natjecanja na Europskom prvenstvu pripremaju za razne kvalifikacijske turnire koje je krovna košarkaška organizacija ''FIBA'' odredila i prilagodila po epidemiološkim uvjetima.

- Izbor četiri naša igrača u raznim mlađim dobnim kategorijama, te izbor dojučerašnjeg ''Brokera'' Antonia Jordana u A selekciju Hrvatske je pokazatelj da se u svim uzrastima Vrijednosnica kvalitetno i vrijedno radi te da je naš klub odličan u profiliranju i podizanju kvalitete mladih darovitih igrača, ističu u KK Vrijednosnice Osijek.