Hrvatska
Vrijeme je za Hakl u Dubravi

Vrijeme je za Hakl u Dubravi

Autor: KK Dubrava Photo: KK Furnir Dubrava

Dođite sa svojom ekipom navijača, transparentima i budite što glasniji u navijanju

 VRIJEME JE ZA HAKL U DUBRAVI 

 

 

Dragi Hakleri, 

Zaigrajte HAKL 3x3 u subotu, 22. travnja od 15 sati na vanjskom igralištu Osnovne škole Žuti brijeg.

 Ovu subotu, 22. travnja u 15:00 sati  dođite sa svojom ekipom navijača, transparentima i budite što glasniji u navijanju.

 U Haklu sudjeluju svi dječaci i djevojčice od  4. do 6. razreda te 7. i 8. razred 12 osnovnih škola s područja Dubrave i Sesveta.

To su: 

OŠ Mato Lovrak 

OŠ Marija Jurić Zagorka

OŠ Žuti Brijeg 

OŠ Dr. Ante Starčević

Brestje 

OŠ Vjenceslav Novak

OŠ Granešina 

OŠ Retkovec

OŠ Antun Mihanović 

OŠ Čućerje

OŠ Antun Branko Šimić 

Ivan Mažuranić

 

Za najbolje Haklere su sponzori Supernova i Sport Vision osigurali vrijedne nagrade, a najbolječeka HAKL majica i flašica vode koje je osigurala Coca Cola.

Projekt ”HAKL U DUBRAVI” Košarkaškog kluba Dubrava je humanitarnog i poticajnog karaktera s ciljem promicanja sporta, sportskih vrijednosti i zdravstvene kulture djece i mladih.

Osnovna misija projekta je okupiti što više djece i mladih  na vanjskim igralištima 12 osnovnih škola spodručja Dubrave i Sesveta.

Prvi dio projekta započinje ove subote, 22. travnja od 15 sati  na vanjskom igralištu OŠ Žuti brijeg, a cijeli projekt završava krajem nastavne godine 2023./2024.

Humanitarni dio projekta uključuje svih 12 škola s područja Dubrave i Sesveta koje sudjeluju u projektu, a svaka će škola dobiti namjensku donaciju od tisuću eura (1000 EUR) tijekom školske godine 2023./2024.

  

Košarkaški klub Dubrava