Hrvatska
Vučić: U prvoj utakmici bili smo na dobrom putu...

Vučić: U prvoj utakmici bili smo na dobrom putu...

Autor: KK Dinamo Zagreb Photo: Marin Sušić

Dinamo želi izjednačenje

Košarkaše Dinama u ponedjeljak od 20:45 u Draženovom domu očekuje druga četvrtfinalna utakmica protiv Cedevite Junior.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici, Cedevita je slavila rezultatom 95:82 te je povela 1-0 u četvrtfinalnoj seriji. U ponedjeljak Dinamo ima imperativ pobjede, budući da u polufinale prolazi momčad koja prva dođe do dvije pobjede.

U prvoj utakmici četvrtfinala, Cedevita Junior zasluženo je slavila. Dinamo im je dopustio da koriste njihovo najjače oružje, tranziciju, kojom su domaćini kontrolirali utakmicu. Košarkaši Dinama imali su problem i sa skokom te izgubljenim lopta. Takva fizička košarka više je odgovarala Cedeviti, koja je jednostavno pretrčala košarkaše Dinama i tako im onemogućila kontrolu nad utakmicom.

Drugu četvrtfinalnu utakmicu najavio je igrač Dinama Ivan Vučić: 

Mislim da se dobro međusobno poznamo i obje ekipe znaju dobre i loše strane o svakome. Mi se moramo posvetiti sebi, bili smo u prvoj utakmici na dobrom putu ali nismo to iskoristili kako treba. Moramo promijeniti taj segment u kojem našu dobru igru pretvoriti u puno veću razliku koju bi uvjeren sam znali i zadržati do kraja utakmice. Moramo biti maksimalno koncentrirani u drugoj utakmici i raditi dobre stvari iz prve utakmice i to je put koji nas može dovesti do pobjede i izjednačavanje serije.