Hrvatska
Regija
Vulić nakon Mornara: Svaka utakmica u ABA ligi u kojoj uspijemo pobijediti za nas je velika stvar

Vulić nakon Mornara: Svaka utakmica u ABA ligi u kojoj uspijemo pobijediti za nas je velika stvar

Autor: BB.hr Photo: Ivana Dergez/KK Cibona

Pomazila nas je sreća

Izjave trenera nakon utakmice 6. kola AdmiralBet ABA lige Cibona - Mornar 73;72 u kojoj su Zagrepčani stigli do prve pobjede u regionalnom natjecanju ove sezone.

‘Želim čestitati ekipi Cibone na pobjedi, iako je utakmica mogla otići i na našu stranu, bilo je to sve na jednu loptu. U većem dijelu utakmice imali smo kontrolu utakmice, dobili smo tri četvrtine od četiri, ali imali smo loš ulazak u drugo poluvrijeme. Upozoravao sam na taj početak u svlačionici, i ispostavilo se na kraju da je i bio odlučujući. Od plus šest došli smo na minus pet, za gotovo pet minuta nismo postigli niti jedan poen. To je odredilo tijek utakmice. Kasnije smo se vratili, i onda je odlučio obrambeni skok s kojim mi imamo problema iz utakmice u utakmicu. Cibona je samo zadnji napad imala dva napadačka skoka i to je prevaga koja je odlučila današnju utakmicu. Bila je to teška utakmica i za domaćina i za nas, okrećemo se drugim utakmicama, propustili smo priliku da sebi olakšamo, idemo dalje.’ -  rekao je trener KK Mornar Barsko zlato, Mihailo Pavićević

‘Prije svega čestitke mojim igračima na izuzetnom trudu, borbenošću, mislim da su izvojevali ovu pobjedu. Utakmica s naše strane nije bila pretjerano kvalitetna, kao što je bila i ova posljednja protiv Splita. Za nas je ova pobjeda vrlo važna, mislim da će nas kroz sezonu čekati još puno ovakvih utakmica i svaku u kojoj uspijemo pobijediti, za nas je velika stvar. Nadam se da smo iz ove utakmice uspjeli nešto i naučiti i da ćemo u sljedećim susretima biti bolje. Što se tiče same utakmice, u prvom poluvremenu smo imali problema s njihovom pick and roll igrom, u drugom poluvremenu smo malo promijenili obranu i to je izgledalo bolje. Na kraju nas je i sreća malo pomazila, ali kako se kaže, sreća prati hrabre.’ - rekao je trener KK Cibona, Jakša Vulić.

Standings provided by Sofascore