Kvalifikacije za Eurobasket 2021:

Hrvatska - Švedska Petak, 21.02. - 18 sati Nizozemska - Hrvatska Ponedjeljak, 24.02. - 19:30 sati

Hrvatska
Za peto mjesto brat na brata

Za peto mjesto brat na brata

Autor: Zagorje.com Photo: Zagorje.com

Zabok će u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti Hermes Analiticu.

Pred košarkašima Zaboka je novi veliki izazov. U subotu 02.02. Zabok će u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti Hermes Analiticu, u direktnom dvoboju za petu poziciju na ljestvici. Analitičari su na neki način veliki dužnici Zaboka, jer su jesenas u trećem kolu s lakoćom slavili uz 21 koš viška. Briljirao je tada Domagoj Samac koji je postigao 37 koševa, a vrlo važne role imali su Jakov Vladović, Ivan Mileković i Roko Rogić. No sva četvorica više nisu članovi Hermese Analitice, dok je Zabok u odnosu na jesensku utakmicu slabiji za Marina Šarliju, piše portal Zagorje.com

No,  čini se da su „analitičari“ pogodili dovođenjem Amerikanca Tevina Bernarda Fostera koji je nositelj igre u nastavku uz odličnog Krapića, Garafolića i Ćubelu. 

U subotu nas čeka i bratski dvoboj. Domagoj Proleta (Zabok) ide na brata Marka (Hermes Analitica). Po svim pokazateljima očekuje nas zanimljiv i uzbudljiv meč, jer se radi o dvije prilično izjednačene momčadi. Žuti se nadaju i velikoj podršci s tribina koja bi mogla biti presudna u ovom važnom meču.