Hrvatska
Za Zadar potpisala još dvojica košarkaša

Za Zadar potpisala još dvojica košarkaša

Američki bek i riječki krilni centar potpisali za Zadar!

Danas su potpisali ugovor s KK Zadar američki bek Preston Knowles (187 cm) i krilni centar Domagoj Vuković (208 cm) koji je posljednje vrijeme često trenirao sa Zadrom.

- Zadovoljan sam što smo uspjeli dovesti Knowlesa. Riječ je o jednom iznimno kvalitetnom košarkašu koji može pogađati u serijama, igra na poziciji beka šutera, a može odigrati i organizatora igre. Dobro smo se raspitali o njemu i saznali smo da je iznimno karakteran kao osoba. Čuli smo se više puta i ima veliku želju što prije početi trenirati sa Zadrom. Ako se dobro prilagodi, bit će nam od velike pomoći u novoj sezoni - izjavio je Aramis Naglić, trener košarkaša Zadra te nastavio: 

-  Vuković je i ranije bio u kombinacijama za Zadar, pa mi je drago da smo sada uspjeli to konkretizirati. Riječ je o vrlo potentnom igraču, koji do sada još nije igrao na razini kakvu njegov talent zaslužuje. U Zadar dolazi s ciljem da igru podigne na višu razinu i nadamo se da će u tome uspjeti. Njegova budućnost uvelike ovisi o njemu samome, ali vjerujem da će ovu priliku uspjeti iskoristiti.